رمزگشایی از پوشش دختران و زنان تهرانی

 
مدتی است که در کنار برخورد نیروی انتظامی با افراد دارای پوشش نامناسب، پژوهش های سازمان ها و نهادهای مختلف نیز در این زمینه افزایش یافته است.
 


هفت صبح: «دختران و زنان دارای پوشش نامناسب از تمایلات خودشیفتگی برخوردارند، رضایت جنسیتی و ظاهری بیشتری دارند و نارضایتی بیشتری از خانواده ابزار می کنند.» پس از نیروی انتظامی، سازمان جوانان هم وارد حوزه زنان دارای پوشش نامناسب شده و جملات فوق بخشی از نتایج پژوهش سازمان جوانان است که به بررسی «الگوهای اکتشافی پیش بینی کننده سبک پوشش دختران و زنان تهرانی» پرداخته است.

 در این نظرسنجی به نکات جالبی برمی خورید، از جمله آن که دختران با پوشش نامناسب در مقایسه با دختران دارای پوشش مناسب، نگرش لذت طلبانه به زندگی داشته و عاقبت گرایی در آنها ضعیف است.

محمدتقی حسن زاده، رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های راهبردی وزارت ورزش و جوانان در توضیح پژوهش «الگوهای اکتشافی پیش بینیکننده سبک پوشش دختران و زنان تهرانی»، به ایسنا گفته: نشست این پژوهش با هدف و ضرورت بررسی اهمیت حجاب و کشف و شناسایی عوامل و متغیرهای مهم درگیر و تعیین کننده با رفتارهای پوششی زنان و دختران تهرانی در موقعیت های مختلف، امروز در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد. جامعه آماری این پژوهش 100 نفر در مناطق 20 گانه آموزش و پرورش شهر تهران است که انتخاب آنها بر اساس الگوی توزیع ویژگی های جمعیت شناسی زنان و دختران تهرانی انجام گرفته است.

نگرش سهل گیرانه تر دختران و زنان با پوشش نامناسب

به گفته رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های راهبردی وزارت ورزش و جوانان؛ نتایج این پژوهش نشاندهنده این است که دختران و زنان با پوشش نامناسب در مقایسه با دختران و زنان با پوشش مناسب نسبت به روابط محرم و نامحرم نگرش سهل گیرانه تر به این معنی که دارای تفسیری فرضی از الگوی نگرش به زندگی مدرن و غیرسنتی در انتخاب نوع پوشش برخوردارند.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های راهبردی وزارت ورزش و جوانان در مورد عقاید دختران و زنان دارای پوشش نامناسب با توجه به نتایج این پژوهش، عنوان کرد: «دختران با پوشش نامناسب در مقایسه با دختران دارای پوشش مناسب، نگرش لذت طلبانه به زندگی داشته و عاقبت گرایی در آنها ضعیف است. همچنین این گروه از دختران از رسانه هایی همچون ماهواره و مجلات خارجی به طور جد استفاده می کنند و از گرایش مذهبی کمتری برخوردارند.»



مهمترین متغیرها


حسن زاده در مورد دیگر عقاید دختران و زنان دارای پوشش نامناسب نیز گفته که این گروه همچنین از تمایلات خودشیفتگی برخوردارند، رضایت جنسیتی و ظاهری بیشتری دارند و نارضایتی بیشتری از خانواده ابراز می کنند. این مقام مسئول در یک نگاه کلی در مورد متغیرهای این پژوهش و روابط معنادارش با وضعیت پوشش دختران و زنان، بیان کرد: «متغیرهای جمعیت شناختی مانند سن و منطقه سکونت، متغیرهای خانوادگی مانند رضایت از خانواده و سبک تربیتی از مهمترین متغیرهایی بوده اندکه روابط معناداری با وضعیت پوشش دختران و زنان پوششی نامنساب دارند. همچنین متغیر جهت گیری مذهبی در زندگی و کاربرد مذهب در زندگی یکی از متغیرهای بسیار با اهمیت در تمام سطوح این کار پژوهشی است.»



افزایش پژوهش های آماری

مدتی است که در کنار برخورد نیروی انتظامی با افراد دارای پوشش نامناسب، پژوهش های سازمان ها و نهادهای مختلف نیز در این زمینه افزایش یافته است. سال گذشته بود که دبیر دفتر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران اعلام کرده بود که «استفاده از ماهواره پوشش نامناسب را 2.5 برابر بیشتر می کند. بر طبق نتایج پژوهش انجام شده روی دختران تهرانی نشان می دهد استفاده از ماهواره خطر تخصیص فرد به گروه با پوشش نامنساب را تقریبقا دوونیم برابر افزایش می دهد. هادی بهرامی گفته بود که «نتایج این مطالعه نشان داد پر کردن اوقات فراغت با اختصاص زمان به استفاده از اینترنت و چت با غریبه ها می تواند احتمال تخصیص افراد به گروه های با پوشش نامناسب را 1.86 برابر افزایش دهد.»

بر طبق نتایج آن پژوهش که نام محققان و نهاد انجام دهنده آن اعلام نشده بود، افزایش سن پدر و مادر با افزایش احتمال پوشش مناسب تر در زنان و دختران تهرانی همراه است به طوری که افزایش درآمد و قرار گرفتن در مناطق مسکونی بالای شهر احتمال قرار گرفتن در طبقه بدحجاب و پوشش های نامناسب را افزایش می دهد. این تحقیق نشان داده بود که علاوه بر اینکه سکونت در مناطق بالای شهر احتمال بدحجابی را افزایش می دهد، آرزوی زندگی در مناطق بالای شهر نیز به نحو قابل توجهی به تخصیص افراد به گروه های بدحجاب و بی حجاب منجر می شود و اثر آن بر پوشش نامناسب از زندگی واقعی در مناطق بالای شهر بیشتر است.

 




تاريخ : یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب: پوشش , پوشش نامناسب , حجاب , دختران , زنان,
ارسال توسط reza

دختر آنجلينا جولی، پردرآمدترين کودک هاليوود

 
ويواين جولي پيت دختر 4 ساله زوج معروف آمريکايي بالاترين درآمد را در ميان بازيگران خردسال هاليوود دارد.
 

سینما خبر: ويواين جولي پيت» دختر 4 ساله زوج معروف آمريکايي بالاترين درآمد را در ميان بازيگران خردسال هاليوود دارد.

 «ويواين جولي پيت»‌ ممکن است فقط 4 سال داشته باشد ، اما درآمد او از يک مرد خانواده بيشتر است.


 

«ويواين» براي بازي در فيلم «خبيث» (MaleFicent) تا 3 هزار دلار (11 ميليون و 250 هزار تومان) در هفته درآمد دارد. او در اين فيلم نقش کودکي «آئورورا» (زيباي خفته) را ايفا خواهد کرد.
 
بر اساس اخباري که در پايگاه اطلاع رساني (TMZ) آمده ، دختر «جولي»‌ براي هر روز حضور در اين فيلم تا 60 دلار نيز هزينه داشته است.

اين پايگاه خبري از ميزان درآمد ،‌«پکس»‌ و «زهرا» از ديگر کودکان «جولي» که گفته مي شود در اين فيلم نقش کوچکي دارند ،‌گزارشي ارائه نکرده است.

 
«خبيث» فيلمي با بازي «آنجلينا جولي»‌ است که تا حدودي برگفته از انيميشن کلاسيک «زيباي خفته» است . استوديو ديزني تابستان 2014 اين فيلم را اکران مي کند.

 




ارسال توسط reza

حراج خیریه لباس‌ های الهام حمیدی +عکس

 
بازارچه فروش صنایع دستی که قرار است تمام درآمد آن به نفع کودکان کار و خیابان خرج شود، در خانه باغ شخصی در محله فرمانیه تهران برپا شده است.
 

خبرگزاری فارس: بازارچه فروش صنایع دستی که قرار است تمام درآمد آن به نفع کودکان کار و خیابان خرج شود، در خانه باغ شخصی در محله فرمانیه تهران برپا شده است.

المیرا مددی، برگزار کننده این بازارچه که خانه شخصی خود را در اختیار اجرای این طرح قرار داده است، می‌گوید: همیشه رویای من این بوده است که برای بچه‌ها یک حرکتی انجام دهم و به نظرم رسید که کودکان کار و خیابان، بهترین‌ها هستند برای حمایت. به همین دلیل با همکاری انجمن حامیان کودکان کار و خیابان، تلاش کردم که این بازارچه فروش هنرهای سنتی و صنایع دستی راه‌اندازی شود.


 

وی ادامه می‌دهد: برای اجرای این ایده از دوستان هنرمندم هم نیز کمک گرفتم که آنها نیز برای حمایت از کودکان کار، غرفه‌هایی در این بازارچه دارند.

مددی امیدوار است که این بازارچه با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شود و درآمد حاصل از آن نیز کمک خوبی برای کودکان کار و خیابان باشد.

یکی از هنرمندانی که در این بازارچه، لباس‌های سنتی در حمایت از کودکان کار به فروش می‌رساند، «الهام حمیدی»، بازیگر سینما و تلویزیون است.


 

حمیدی در این بازارچه، لباس‌های سنتی را که طراحی کرده است عرضه می‌کند و قرار است درآمد حاصل از فروش آنها را برای حمایت از کودکان کار و خیابان اختصاص دهد.


 

خجسته حسینی پور، مؤسس انجمن حامیان کودکان کار و خیابان نیز درباره این نمایشگاه می‌گوید: در راستای توانمندسازی و کمک به کودکان محروم، نیازمند و خارج از بستر آموزش در سال 1381 از وزارت کشور مجوز راه‌اندازی این مؤسسه را گرفتیم و به مسائل تغذیه، بهداشت و درمان، آموزش، مشاوره‌های روانپزشکی و... آنها می‌پردازیم.

وی درباره راه‌اندازی این بازارچه فروش صنایع دستی در حمایت از کودکان کار نیز یادآور می‌شود که این پیشنهاد از سوی خانم مددی حدود 2 ماه پیش، مطرح و مقدمات آن برای برگزاری نیز فراهم شد.


 

حسینی پور درباره استقبال مردم می‌گوید: اصلاً هدفمان استقبال زیاد مردم نیست ما می‌خواهیم که توجه مردم را به این قشر جلب کنیم و می‌خواهیم به مردم درباره کودکان خیابان، شناخت بدهیم که اینها اگر به درستی راهنمایی و حمایت نشوند در بزرگسالی بر هم زننده امنیت جامعه خواهند شد.

مددی، برگزار کننده این بازارچه نیز درباره تعداد افراد جامعه هدف برای کمک نیز تصریح می‌کند: حدود 600 کودک کار و خیابان تحت حمایت موسسه حمایت از کودکان کار است که تمام درآمد حاصل از این بازارچه برای آنها صرف خواهد شد.

بازارچه هنرهای سنتی و صنایع دستی در محله فرمانیه، خیابان اندرزگو تا جمعه برپا است.

 




تاريخ : یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:بازارچه فروش صنایع دستی , الهام حمیدی,
ارسال توسط reza